Akció!

Gyors borteszt

Original price was: 5 370 Ft.Current price is: 4 973 Ft. (nettó ár: 3 916 Ft)

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Márka: Sylvestris

Cikkszám: BBTK
Kategória:

Gyors borteszt

 

 

Megújult a BORTESZTÜNK!
A rövid, hat hónapos felhasználhatóság miatt a készletbe csak 50 ml-es kén reagenst teszünk. A reagensek mindig frissen készülnek, s ezen túl egyenesen NÉMETORSZÁGBÓL jönnek, kiszerelve, hogy az áttöltéssel se csökkenjen az értéke. A használata továbbra is HIHETETLENÜL
EGYSZERŰ!
Ön csak betölti a bort a jelig a kémcsőbe és a kén, vagy sav reagenst a színváltozásig csepegteti, rázogatás közben, majd a kémcsövön közvetlenül leolashatja az eredményt.
GYORS: egy vizsgálat kb. 1 perc
MEGBÍZHATÓ: Ugyan nem  laboratóriumú potosságú az eredmény, de tájékoztatáskul kíváló.
OLCSÓ: a készletet csak egyszer kell megvenni, később elég a reagenseket. A Kén reagenst 50 vagy 100 ml-es kiszerelésben is megrendelheti, gondolva a hat hónap eltartahatőságra. Csökkentettük a felhasználhatóság idejét, – 6 hónapra – a gyári ajánláshoz igazodva, hogy mindig friss anyagot tudjunk adni. A készlet tartalmazza a kémcsövet és mindkét reagenst (savra és kénre /SO2-re), a cseppentőt és a használati utasítást! A cseppentő segít a bor szintjének beállításában.
Az ajánlott szabad kéntartalom: 50 mg/l +- 10. Lágy boroknál több, kemény savas boroknál kevesebb. 1 dkg/hl borkén 50 mg/l kén adagot jelent, de figyelembe kell venni, hogy a kén jelentős része lekötődik.

További információk

Tömeg 330 g
Gyártó

Érdekelhetnek még…