Leyat bemutató
VITO hirdetes1
slide borteszt
slide stocker
allasbanner
Kertészeti eladó pozícióba
Részletekért kattints!
previous arrow
next arrow
Kezdőoldal / Partnereink

Partnereink

www.leyat.com

 

LEYAT,  a svájci cég:

1917 óta professzionális metszőollókat gyártó cég. Közel harminc évvel régebbi mint a Felco. A vállalkozást Ulysse LEYAT hozta létre Valais-ban, Svájcban, melyet 2009-ben Didier Auderset vásárolt meg. A LEYAT gyár jelenleg Neuchatel-ben a híres svájci borvidéken működik.  A köznyelvben csak sárganyelűnek nevezett ollóik voltak a hetvenes években az egyedüli ilyen márkás termékek. Még ebből az időből származó 40 éves működő példányai is vannak az országban. Elsők között  alkották meg a cserélhető pengés ollókat. A rendszerváltozás körül sokáig nem volt magyar képviseletük.  Mi kb. 15 éve vagyunk honi disztribútorai, és  örömmel mondhatom egyre népszerűbbek termékeik, egyre nagyobb mennyiségben forgalmazzuk őket.

TERMÉKEIK:
A LEYAT METSZŐOLLÓK különleges minőségű pengéivel nagy megbízhatóságot és tökéletes vágást garantálnak. Pengéik ezenkívül drótvágó horonnyal vannak ellátva. A LEYAT által alkalmazott technológiának köszönhetően a jól beállított vágófej tiszta és precíz vágást eredményez. A LEYAT metszőollók könnyű, de erős kovácsolt alumínium nyéllel és azon egy kellemes fogást adó műanyag bevonattal készülnek. Kézkímélés céljából metszőollóik el vannak látva rázkódás gátló rendszerrel, (gumi féder).
Jelenleg a LEYAT CLASSIC,  SUPER PRO, (GLS)  ROTO, (GLR) és az NL – 6 és, NL11 típusokat forgalmazzuk.
A sérült, vagy sok évi munka által koptatott LEYAT alkatrészek mindegyikét nagyon könnyen és gyorsan lehet cserélni, az alkatrészellátást folyamatosan garantáljuk.
A LEYAT metszőollók alkalmasak a mindennapi NAGYÜZEMI gyümölcs,- szőlő,- dísznövény kertészetekben, de tartósságra vágyó hobbi kertészek vagy virágkötők által is nagyszerűen használhatók.
A LEYAT csapata nagy tapasztalattal és tudással rendelkezik a metszés területén, így magas minőségű termékeket tud Önöknek nyújtani, elérhető áron. A pengéik különösen éltartóak. A nyeleken lévő különleges műanyagfesték bevonat rendkívül tartós.

Ma már csinos női kézbe való hobbi ollókat, profi ágvágókat, ágfűrészeket, oltókéseket is gyártanak, nagy sikerrel.

 

 

www.stockergarden.com

 

STOCKER, az észak-olasz cég:

A német nyelvterületű DÉL TIROL területén működik. Szerencsésen ötvöződik náluk az olasz szépérzék a német precizitással.

Több mint harminc éves, ma már nagyra nőtt, családi tulajdonú cég.

A Profi vagy hobbi célú STOCKER termékek jó minőségűek, jó ár-érték arányban, és igen szép bliszteres kiszerelésben kaphatók.

TERMÉKEIK:

STOCKER METSZŐOLLÓK: A középkategóriás profi STOCKER metszőollók igen szép megjelenésűek, csomagolásuk tetszetős. Pengéik cserélhetők, és minden alkatrészük más gyártók ollóival is kompatibilisek. 1-2 ha szőlő vagy gyümölcsös gazdáknak, hobbi kertészeknek kiváló metszőolló.

STOCKER ÁGVÁGÓK:

– HOBBI ÁGVÁGÓK: Tetszetős megjelenésűek, igen erős, könnyített aluminium nyéllel. A rávágós változathoz folyamatosan kapható ellenpenge. Ház körüli munkákra ajánljuk, vastag ágak vágásakor óvatosan feszítsük.
– PROFI ÁGVÁGÓK:
– MELLÉVÁGÓS ÁGVÁGÓK: Nagyüzemi használatra is alkalmasak, igen erős könnyített aluminium nyéllel szereltek.. Alkatrészellátásuk folyamatosan biztosított.
– RÁVÁGÓS ÁGVÁGÓK: A nyugati világban már jóval elterjedtebbek, mint a mellévágós ágvágók. Ezekkel a típusokkal  lényegesen kisebb erőkifejtéssel lehet ugyanazt az ágat (különösen a szárazat) elvágni. Azokat az aggodalmakat, hogy nehezebb vele a hozzáférés, csúnyább lenne a metszlap, már rég túlhaladta az idő. Nagyüzemi használatra kifejezetten ajánlott, de az igényesebb vevőknek ház körüli munkákra is ajánljuk.
– KOVÁCSOLT PENGÉJŰ ÁGVÁGÓK: Az igazán profi ágvágók. A kovácsolt pengéik, és kovácsolt aluminium ellenpengéik, nagyon erős igénybevételt is kibírnak
Ezek a rávágós rendszerű STOCKER ágvágók  ívelt pengével  biztosabban fogják a befogott ágat.

STOCKER FŰRÉSZEK:
A Hobbi és profi kivitelek egyaránt jó ár-érték arányban vannak. A pengék fogazata edzett, éltartó, és oda-vissza vágnak. Kedvelt termékeink.

STOCKER KÖTÖZÉSTECHNIKA:
A MAX-hoz hasonló STOCKER kötözőgépek jó minőségűek, biztonságos üzemelésűek. A STOCKER szalagok, kapcsok talán a legsikeresebb termékeink, mert jó minőségűek és olcsók. A szőlő szálvesszők és a díszfák kötözésére a vastagabb 0,25-ös (16 m-es) szalagot ajánljuk, általános használatra pedig a gazdaságosabb középvasatag 0,15-t (26 m-es).

EGYÉB STOCKER TERMÉKEK:
Sok hasznos dolgot találhatunk itt, pl. fátyolfóliák a növények fagyvédelmére, fejlődésének meggyorsítására, gyomfólia, ami átengedi a vizet de megakadályozza a gazosodást, gyors kötözést biztosító praktikus kötözőanyagok, oltószalag (japán találmány) amit a rügyre is rálehet tekerni és nem kell kötni (rátapad)a seregélyek, galambok elleni védelmet jelentő műsas, stb.

 

MAX a  japán cég:
KÖTÖZŐGÉPEIK, világszerte ismertek és kedveltek. Biztonságosan, tartósan, problémamentesen használhatók. Ma már a legújabb fejlesztésű HTR  típusai is kaphatók.
TARTOZÉKAIK:
KÖTÖZŐSZALAGOK: Garantáltan eredeti, minőségi, (KME- AGROMAX-al gyártatott) MAX kötözőszalagok, melyek hidegben is rugalmasak, melegben viszont nem tapadnak össze. Háromféle vastagságban, és 9 féle színben kaphatók.
KAPCSOK: Szintén eredeti MAX kapcsok, melyek gond nélkül használhatók.

 

LÖWE, a német cég:

A  cég 1923 óta gyárt professzionális metszőollókat, ágvágókat, és más speciális vágószerszámokat. Ők alkották meg a világon elsőként a rávágós ollókat és, azóta is az első számú gyártói.
Már több mint tizennégymillió darabot használnak szerte a világon. Egy gyakorló kertész 10-12 000 vágást is végez naponta, s ez hatalmas terhelés a kéznek s az ollónak egyaránt. Ehhez cserélhető alkatrészekkel szerelt, és ergonómiailag tökéletesen kialakított jó minőségű olló szükséges.

TERMÉKEIK:

LÖWE RÁVÁGÓS METSZŐOLLÓK:
A rávágós ollóval könnyebb a munka! Egyenletesen terheli a kezet, s ezért nem rándul meg az vastag ág vágásakor sem. Nagy erőt lehet vele kifejteni, s mégis kiméli a csuklót. Nem roncsolja a növényt.
Az új forgónyeles változatok még tovább javítanak az előbbi tulajdonságokon.
Típusaik: LÖWE 1, LÖWE 6, LÖWE 8, illetve ezek forgónyeles változatai: LÖWE 1009, 6009, 8009.

LÖWE MELLÉVÁGÓS METSZŐOLLÓK:
Nagy teljesítményű, ergonómiailag kifinomult modellek. Pengéjük anyaga chrom-vanadium ötvözet.
A LÖWE 9-es metszőollóknál állítható a nyílásszög, a LÖWE 11, 12-es metszőollók pedig a cég csúcsmodelljei.

LÖWE ÁGVÁGÓK:
Világszínvonalú, rendkívül erős, könnyű vágást biztosító profi ágvágók.
RÁVÁGÓS ÁGVÁGÓK:
Ugyanazokkal az előnyökkel rendelkeznek mint a rávágós metszőollók. Nagyüzemi használatra bátran ajánljuk.
Típusaik a LÖWE 20065, és a LÖWE 20080.
MELLÉVÁGÓS ÁGVÁGÓK:
Hasonlóan alkalmasak nagyüzemi célra. Rugalmas ütközői rázkódásmentes vágást tesznek lehetővé.
Típusaik a LÖWE 21065, és a LÖWE 21080

 

www.rema-plasticparts.de

 

REMA a német cég:

A különféle gyorskötöző, és törzskötöző műanyag kapcsok gyártása terén piacvezetők. UV stabil, időtálló műanyagból készülnek.
Termékeik olcsók, gazdaságosan használhatók.