Leyat bemutató
VITO hirdetes1
slide borteszt
slide stocker
allasbanner
Kertészeti eladó pozícióba
Részletekért kattints!
previous arrow
next arrow
Kezdőoldal / Kertcentrum / Növényeink

Növényeink

Egynyári virágok

A tavaszi szezonban nagy választékban és mennyiségben tartunk egynyári virágokat, melyeket kedvező, termelői áron vásárolhat meg. Az őszi szezonban elsősorban árvácskával és krizantémmal várjuk a virágra vágyó vásárlóinkat.

Fenyőfélék

Talán nem is gondolná, hogy a görögországi, olaszországi ciprusok, cédrusok télálló változat) a száraz kontinentális éghajlat növényein át, az északi vidékek jegenye, és vörös fenyőjéig, de a törpe fenyőktől a valódi mamutfenyőig a szoliterektől a sövénytujákig mi minden kapható nálunk.

Bogyós gyümölcsök

Gyümölcsfák

A kertészetünkben ősszel és tavasszal több, mint száz fajta szabadgyökerű gyümölcsfát találhat, nyáron pedig konténeres gyümölcsfáink közül válogathat.

Évelő virágok

Évelő virágokból is több ezer darabos készlettel várjuk vásárlóinkat. Évről évre megújuló fajtakőrrel rendelkezünk, így az ön kertjét a legszebb különlegességek is díszíthetik. Az évelő díszfüvektől az alacsony sziklakerti virágokig, a napfénykedvelőktől az árnyéktűrőikg, a szárazságtűrőktől a mocsári-és vízinövényekig mindent megtalál nálunk.

Cserjék

Cserjékből sem szerényebb a választékunk! Túlnyomórészt konténeresek (edényben neveltek) ezért teljes biztonsággal erednek, s bármikor ültethetők. A legkülönfélébb szín és forma-kombinációkat állíthatja össze, mert sokféle színű és virágzási idejű növényünk van.

Borszőlők

Ehető termésű vad fajok

Az alábbi listában megtalálja kertészetünkben kapható ehető termésű vad fajok listáját.

Díszfák

Díszfáinkat földlabdásan vagy konténerben, akár egészen nagy méretben is kínáljuk, így bármikor tudunk biztonságosan eredő fát adni. A legkülönbözőbb alakú, lombú, illetve virágszínű közül választhat akár extrém környezeti viszonyok közé. Több, mint 1000 díszfát befogadó támrendszerünkben könnyen kiválaszthatja az önnek legmegfelelőbbet

Mediterrán növények

Mediterrán vagy más néven a dézsás növények utolérhetetlen előnye hogy hosszan, egész nyáron át, és ősszel gazdagon virágoznak. Ezekkel a növényekkel különösen erősíthetjük az amúgy is mediterrán jellegű táj hangulatát.

Csemegeszőlők

Sövény